Geboren uit overtuiging!

Onze belangrijkste drijfveer om met Peddy te beginnen was ons persoonlijke ongenoegen over hoe bepaalde HRM-processen waren ingericht en hoe slecht ze ondersteund werden door de bestaande systemen. Dat moest in ieder geval anders.

Wij vonden dat we op dit gebied de wereld een klein stukje konden verbeteren. Want werken moet plezierig zijn en energie geven. Daarvoor heb je een positieve cultuur nodig, waarin mensen aangemoedigd worden om zich te ontwikkelen door samen te werken en elkaar te helpen. Elkaar waarderen voor de dingen die goed gaan.

Je bent van harte welkom bij B.Amsterdam waar we ons kantoor hebben.

Maak afspraak

Wat maakt ons anders

Wij zijn positieve omdenkers!


1

Waarom zijn wij er?

We zijn er om de dialoog in de organisatie te empoweren. Alles wat we doen is erop gericht om de ontwikkeling van de organisatie en die van de individuele medewerkers te faciliteren.  Onze innovatie en technologie is er om de samenwerking in de organisatie een impuls te geven.

2

Wat is onze belofte?

We beloven onze gebruikers een geheel nieuwe ervaring op het gebied van verbinding, open cultuur, samenwerking, autonomie, groei, focus en ontwikkeling op een plezierige en intuïtieve manier.

3

Partners!

We zijn er voor de medewerkers. Door onze methodiek en onze tool kunnen de medewerkers zelfstandig en ook samen werken aan hun persoonlijk ontwikkeling en ondernemerschap en zich focussen op het behalen van doelen en resultaten, als team en als organisatie.

4

Wat zijn onze voordelen?

Peddy is mobiel en makkelijk. De regie over de persoonlijke ontwikkeling ligt geheel bij de medewerker. Peddy helpt medewerkers om zelfstandiger en vakvolwassener te worden. Met focus op de doelen, verbinding (24/7), samenwerking en continue feedforward. Peddy is super efficiënt. Op elk gewenst moment kun je een periode, met een paar klikken, afsluiten met een eindverslag.

5

Waarom organisaties voor ons kiezen?

Peddy faciliteert een nieuwe manier van (samen)werken. Het helpt de cultuur van de organisaties te transformeren naar een veilige en ondernemende cultuur waar werken plezierig is en tegelijkertijd effectief en productief. Daarnaast helpt Peddy met het overbodig maken van de onnodige bureaucratie met betrekking tot het volgen en vastleggen van de voortgang.

6

Waar staan wij voor?

We nemen geen genoegen met de status quo. We blijven de gevestigde orde uitdagen met onze missie en visie om medewerkers te empoweren en in hun kracht te zetten. We blijven innoveren en optimaliseren.

7

Wat is het bewijs dat wij beter zijn dan anderen?

Peddy is een filosofie. Een overtuiging. Peddy is verbinding tussen filosofie en technologie. Organisaties die met de Peddy-tool en -filosofie werken, hebben aantoonbare resultaten bereikt met het empoweren van individuele medewerkers en teams. Deze organisaties zijn erin geslaagd om een open- en ondernemende cultuur te ontwikkelen, met uitstekende bedrijfsresultaten.

The brains

Peddy staat voor verandering.
Wij kunnen helpen.

Ergin Borova

Ergin Borova

Co-founder

Creatief, inspirerend en enthousiasmerend met een flinke dosis humor. Ruim 20 jaar leidinggevende ervaring op management- en directieniveau. Ondernemende, innovatieve en resultaatgerichte leider.

Eliane Martoredjo

Eliane Martoredjo

Chief Happy Customer

Ervaring in het uitzendwezen, werving en selectie. Enthousiaste geest. Verbinder. Werkt vanuit haar hart en met overtuiging. Begeleidt de Peddy-klanten in het adoptie- en implementatieproces.

Agim Veselaj

Agim Veselaj

Co-founder

Ruim 20 jaar corporate ervaring op het snijvlak van ICT en business. Betrouwbare partner die dankzij een sterk analytisch vermogen overzicht weet te houden bij complexe processen.

Andrea Stuyt

Andrea Stuyt

Chief Happy Customer

Jarenlange ervaring als accountmanager. Klantgericht en behulpzaam. Verbindend en gericht op samenwerken. Met enthousiasme en positieve energie begeleidt zij bedrijven om Peddy onderdeel te maken van hun bedrijfscultuur.

Bas Bos

Bas Bos

Chief Sales Officer

Met ruim 25 jaar ervaring in de commerciële dienstverlening het gezicht van Peddy in de markt. Houdt van klantencontact, is positief ingesteld en resultaatgericht. Brengt Peddy graag onder de aandacht bij potentiële klanten, met enthousiasme en vasthoudendheid.

George

George

Transformer

Positief, veelzijdig en creatief. Helpt mens en organisatie met plezier en zelfvertrouwen continu te verbeteren. Door zijn jarenlange ervaring als manager, leanconsultant en agilecoach vindt hij altijd een juiste aanpak

Don Pasanea

Don Pasanea

Transformer

Klantgericht, empathisch, hands-on, communicatief en verbindend op alle niveau's.
Een coach en adviseur die mensen en organisaties in hun kracht zet op een natuurlijke manier.
Heeft een brede ervaring op directie, management, operationeel niveau als manager, coach en consultant.

Roy

Roy

Mobile app ontwikkelaar
Jort

Jort

Mobile app Designer
Jeroen

Jeroen

Designer
Mark

Mark

Mobile app ontwikkelaar & planning
Bart

Bart

Mobile app ontwikkelaar
Corina

Corina

Android ontwikkelaar
MarkB

MarkB

Mobile app ontwikkelaar
Sun

Sun

Designer & Android ontwikkelaar
Ruben

Ruben

iOS ontwikkelaar
Matyas

Matyas

Amndroid ontwikkelaar
Victor

Victor

Designer & Animator
Wouter

Wouter

iOS & Android ontwikkelaar
Rick

Rick

iOS ontwikkelaar